Нов Промо
Промо Lenda Puppy 15 кг + 18 бр Pro Natural пастет 150 гр

Промо Lenda Puppy 15 кг + 18 бр Pro Natural пастет 150 гр

Нов продукт

!!! ГРАБНИ СЕГА !!!

Промо Lenda Puppy 15 кг + 18 бр Pro Natural пастет 150 гр

115,00 лв

132,00 лв

-17,00 лв

Share:

Lenda е висококачествена серия супер премиум храна, фокусирана върху най-доброто за домашните любимци. Произходът на съставките е ясен, за да бъде крайният клиент информиран и спокоен. Lenda е експерт в здравословното хранене при домашните любимци. 

Натурални рецепти:

  • Без добавки;
  • Без консерванти, изкуствени оцветители и овкусители;
  • Без глутен;
  • Всяка съставка има конкретно приложение и функция като допринася за цялостната формула, рецепта и вкус;
  • Месото е основна съставка;
  • С грижа за ставите във всяка рецепта;

Lenda Puppy е разработена специално, за да отговори на нуждите на всички видове малки кученца дребни и средни породи (до тяхното израстване). Рибното масло, в което се съдържат Omega3 и Omega6, има противовъзпалителни свойства, укрепва здравето на сърцето, засилва развитието на мозъка и спомага обучението. MSM защитава лигавицата от алергени, паразити и токсини. Нуклеотидите са изключително полезни за малките кученца. Те са градивни елементи на клетките и подпомагат имунната система. 

! БОНУС ! 

PRO NATURAL е серия специално създадена, за да отговори на най-високите изисквания на всеки домашен любимец. Изцяло натурални продуктите на Pro natural имат отлични показатели въз основа на ключови параметри като: мирис след отваряне, структура на храната, съотношение на месо към сос. Марката е с гаранция за качество и сертификат ISO 22000.

PRO NATURAL е натурална диета, базирана на 99% месни протеини, осигуряваща оптимално храносмилане и поддържаща здравето на храносмилателния тракт.  

Подобни продукти

Към върха