Храни
за страница
Произход: CROCI - Италия Amtra Brillant е пълноценна храна за стимулиране на оцветяването на рибите. Специалният състав осигурява висок прием на протеини. Богата е на L-карнитин и астаксантин за здравословен растеж и блестящо оцветяване.

5,75 лв
Произход: CROCI - Италия Amtra Oranda е превъзходна храна на люспи за всички видове златни рибки. Съдържа ценни суровини и е богата на L-карнитин за здравословен растеж и астаксантин за блестящ цвят.

3,65 лв
Произход: CROCI - Италия Amtra Oranda Granular е първокласна храна на гранули за всички видове златни рибки. Богата на L-карнитин за здравословен растеж и на астаксантин за блестящ цвят.

4,05 лв
Произход: CROCI - Италия Amtra Baby е пълноценна енергийна храна за малки тропически рибки и е особено подходяща за техния растеж. Специалният състав осигурява висок прием на протеини. Съдържа ценни суровини и е богата на L-карнитин за здравословен растеж и астаксантин за блестящо оцветяване.

8,20 лв
Произход: CROCI - Италия Amtra е пълноценна храна на люспи за малки/средни тропически рибки. Съдържа ценни суровини и е богата на L-карнитин за здравословен растеж, астаксантин за брилянтно оцветяване и бета глюкан за укрепване на имунната система.

4,50 лв
Произход: CROCI - Италия Amtra е пълноценна храна на гранули за тропически рибки с малък/среден размер. Съдържа ценни суровини и е богата на L-карнитин (за здравословен растеж), астаксантин (за брилянтно оцветяване) и бета глюкан (за укрепване на имунната система).

5,20 лв
Произход: CROCI - Италия Amtra Superb е първокласна храна за тропически риби с L-карнитин и астаксантин за здравословен растеж и блестящо оцветяване. Специалната формула на люспите, смесена с водни бълхи, тубифекс и лиофилизирани скариди, е особено атрактивна и подхранваща.

5,85 лв
Балансирана храна за езерни рибки. Стимулира растежа и прави цветовете по-ярки, типични за шаран кои. Произход: Raggio di Sole - Италия

30,45 лв
Произход: Raggio di Sole - Италия

11,70 лв
Произход: Raggio di Sole - Италия Храна на люспи, подходяща за всички видове тропически, сладководни рибки.

6,25 лв
Произход: Raggio di Sole - Италия

16,15 лв
Показване на 1 - 16 от 42 артикула

Към върха