Козметика
за страница
Спрей с анти-сърбежна формула, слънцезащитни функции и преодтвратяващ косопада. Подходящ за всякакъв тип кожа(дори чувствителна и/или възпалена).

36,00 лв
Луксозен продукт за здрава кожа и копринена козина - кашмирено докосване и златист блясък. Серумът създава тънък защитен филм, който не позволява заплитания и възстановява сухата козина. Подхранва козината в дълбочина и действа срещу външни фактори.

44,90 лв
Спрей за остраняване на миризми, подходящ за аксесоарите на вашите любимци и жизнената им среда. - трайно премахва миризми с бактериален произход - без консерванти (парабени) - състав безпроблемен за честа употреба - без аромат

19,80 лв
Шампоан с потискащо миризмата и противопаразитно действие, подходящ за женски кучета с дълга козина Биофизичните параметри на шампоаните са балансирани в зависимост от пола на кучетата, за да се подобрят физичните, имунологичните и защитните функции на кожата и козината им.

29,50 лв
Шампоан с потискащо миризмата и противопаразитно действие, подходящ за женски късокосмести кучета Биофизичните параметри на шампоаните са балансирани в зависимост от пола на кучетата, за да се подобрят физичните, имунологичните и защитните функции на кожата и козината им.

29,50 лв
Шампоан за нежно почистване и противопаразитно действие, подходящ за подрастващи кученца от всички породи Комбинацията от намаляващото миризми действие на сребърните частици и предотвратяващо раздразнения и противовъзпалително действие на лайката определят нежната и мека формула на шампоана за чувствителната кожа на малките кученца.

29,50 лв
Шампоан с потискащо миризмата и противопаразитно действие, подходящ за мъжки дългокосмести кучета - без парабени - за честа употреба - концентрат /възможност за разреждане до 5 пъти/

29,50 лв
Шампоан с потискащо миризмата и противопаразитно действие, подходящ за мъжки късокосмести кучета - без парабени - за честа употреба - концентрат /възможност за разреждане до 5 пъти/

29,50 лв
Шампоан OILCARE BRILLIANCE 300 мл - с орехово масло

17,30 лв
Шампоан OILCARE LENITIVE 300 мл - с екстракт от маслиново дърво

17,30 лв
Шампоан OILCARE NUTRITIOUS 300 мл - с арганово масло

17,30 лв
Шампоан OILCARE PURIFY 300 мл - с екстракт от чаено дърво

17,30 лв
Шампоан OILCARE REVITALIZE 300 мл - с екстракт от водорасли

17,30 лв
Шампоан OILCARE SENSITIVE 300 мл - за чувствителна кожа

17,30 лв
Шампоан OILCARE SOFTNESS 300 мл - с екстракт от върбинка

17,30 лв
Шампоан OILCARE WELLNESS 300 мл - с екстракт от евкалипт

17,30 лв
Показване на 1 - 16 от 122 артикула

Към върха